Ria van Roekel

Keramist
Kunstzinnig therapeut beeldend
Kunstenaar

Welkom op deze site waar meer informatie te vinden is over mijn keramische werk, over kunstzinnige therapie en dagdelen zorgatelier, en over mijn werk als kunstenaar. Ik werk in mijn atelier aan de Diemerbroek te Papekop maar kan ook op een andere locatie aan de slag. Bewonder en verwonder je, wie weet wil je zelf aan de slag na het lezen van de aanvullende informatie. Nog vragen? Bel: 0348 562959 of mail .

facebookBezoek ook mijn Facebookpagina, klik hier...

Het laatste nieuws

Atelierroute Groot Woerden op zaterdag 3 en zondag 4 September 2016, 10.00 tot 18.00 uur. Locatie: Handelsweg 10a te Kamerik in het atelier van de Kunstkring Woerden.

Jan Pronk (fotografie), Ineke van der Lee (diverse schilder en keramiek werkstukken), Didi Mooiman (fotografie) , Petra Looij (schilder en laswerk) en Ria van Roekel (schilder en keramiek werk)

Naast het keramiek werk bij de galerie Slagmaat (en de Libris etalage in Woerden) in Kamerik ook schilderwerk van mij (Ria). Zie onderstaande foto. En ik ben er zelf.

Op www.atelierroutewoerden.nl is meer informatie te vinden over de andere deelnemers en locaties .

Van harte uitgenodigd, leuk als je komt!

Kinderateliers

De kinderateliers beginnen weer in oktober, tekenen en werken met kleur. Dit jaar nog vergoed door de (aanvullende) ziektekostenv erzekering. Woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur.

Keramisch werk

Een voorbeeld van geglazuurd aardewerk met engobe en een transparant glazuur.

Share on Facebook

print deze pagina...

Bondgenoten Onderweg 2006-2019