Bondgenoten Onderweg 

Ria van Roekel

Welkom op deze site met informatie over kunstzinnige therapie en dagdelen zorgatelier. Ook over mijn werk als kunstenaar vindt u bij het atelier meer informatie. Ik werk in mijn atelier aan de Diemerbroek te Papekop. Op dit moment, begin 2020 is er naast het atelier ook activiteiten gaande met betrekking tot het woon- en het werkproject. Tenslotte is er nog informatie te vinden over de stichting Kunstwens. Bewonder en verwonder je, wie weet wil je zelf aan de slag na het lezen van de aanvullende informatie. (Of meedoen, nog beter....) Bel: 0348 562959 of mail voor meer informatie.

facebookBezoek ook mijn Facebookpagina, klik hier...

Het laatste nieuws........woonproject........werkproject

De naam Bondgenoten Onderweg ontstond door het werk van de arts Joop van Dam. Mensen die voor een deel hetzelfde lot dragen kunnen naast lotgenoten ook bondgenoten worden. Door de ervaring te delen kan men komen tot aanvaarding en acceptatie komen. Van daaruit kan men leven en elkaar tot steun zijn.

Slapeloosheid was het voorbeeld dat hij vaak gaf. Door middel van het gerichte werken met de oefeningen van R. Steiner in een groep kwam men tot een gezamenlijke ontdekking. De pauze 'smiddags maakte het verschil. Een bewuste onderbreking van de dag.

Bondgenoten Onderweg is de naam die ik gaf aan de praktijk voor kunstzinnige therapie beeldend. In 2009 compleet verbouwd en met het oog op de toekomst vorm gegeven.

Een plek waar mensen in verbinding met zichzelf de wereld (weer) gaan verkennen. In vrijheid, door verbinding! Schreef ik toen en die woorden kloppen nog steeds.

Na 12 werkzame jaren, was het tijd voor afronding. En na een tussenjaar waarin ik mijn bucketlist afwerkte, startte ik op de Aardewerkplaats in Brummen.Met begeleiding van Feico Hajides ga ik in 2020 de opleiding organische beeldhouwkunst afronden met het werk project.

Share on Facebook

print deze pagina...

Bondgenoten Onderweg 2006-2021